rosa
 
Bildet over viser genser, bukse og lue i farge 16b i str. 2 år i 100 % merinoull. Strikkes i andre størrelser også. Dette er ikke lagervare, men må bestilles. Be om prisliste da disse endrer seg i takt med størrelsen. Kun til private! Fargen er utgått, og dette settet er solgt, men har fått farget inn ny av omtrent samme rosafarge.
 
1
2
3 8
10
11 15 16
18
20 blå rød
 

Dette er "Bamselua", et design fra 1992. De strikkes f.t. i 16 fargevarianter. De passer til barn fra ca. 6 mnd alder og oppover. XS og S har knyttesnor og M er uten. Fargene er nummerert, sett fra venstre øverst: 1,2,3,8,10,11,15,16,18,20,blå og rød (de to siste er uten "lus"). Andre farger kommer og går, alt etter fargene i motebildet. I år er rosa og lyseblått "in", så det jobbes med å finne de rette kombinasjonene. Luene er delvis på lager, året rundt. Veil. utsalgspris er 250,-. Leveres til private og butikker.

 
OM STØRRELSENE PÅ LUENE:
XXS fra ca 6 mnd til 12 mnd (hodevidde 44-46 cm), XS fra ca 12 mnd til 24 mnd (hodevidde 47-50 cm), S fra 24 mnd til 3-4 år (hodevidde 51-54 cm) og M passer fra ca 4 år og oppover faktisk til voksne (hodevidde 55-57 cm)
 
SMART HEMPE I TOPPEN!
Hempe i toppen gjør at barna kan lære seg å henge lua på en knagg - hjemme, i barnehagen eller på skolen...
 
15b
15c 16b 16c
 
Her er andre lyse fargenekombinasjoner i "Bamse"-serien. Disse blir byttet ut med andre varianter av pastellfarger.
 
LUE, MODELL "Eirinn"
 
Rød
Grønn Lilla Svart
BurgunderA
BurgunderB BlåA BlåB
 

Disse luene var nye i 2006, og kom da i 2 farger. De strikkes i samme størrelser som bamseluene, men har nå fått andre farger og variasjoner. Fra venstre øverst: rød, grønn, lilla, svart, burgunderA, burgunderB, blåA og blåB. Det er også laget en rosa/ubleket lue. Til private og butikker.

 
Garnet kommer fra Eureka. Det er ren merinoull, som ikke stikker eller klør. I tillegg er det mange, flotte farger, så det er en glede å jobbe med det.
 
Ensfarga luer med strukturmønster!

Her er to eksemplarer i rosa av "EMBLA"-lua:
 
 
 Disse luene er det bare laget noen få av, men finnes i omtrent samme mønster i voksen versjon da med "baggie"-fasong.
 
Saggeluer
 
Hvis du er intr. i noen av disse produktene, kan du ta kontakt her.